top of page

OM MIDCARE STÄD

Företaget

Midcare Städ bildades i Östersund våren 2011 av Kim Sjöberg. Kort därefter anslöt vännen Eric Carlsson. Efter sommarens lugna dagar senare fram mot hösten började verksamheten komma igång på allvar. Vi på Midcare Städ har valt att rikta oss mot privatpersoner med hjälp inom allt som rör RUT-avdraget samt företagsstädning. Vår främsta tjänst är naturligtvis städning men vi hjälper idag även flera kunder med snöskottning, gräsklippning, sätta upp gardiner eller bara vara ett socialt sällskap för någon. Jobben vi gör är uppskattade och vi trivs verkligen med att göra det vi gör. Idag är vi ett aktiebolag, Midcare AB med femton personer som hjälper er att underlätta vardagen.

Vår städpersonal

Vi har idag 15 stycken duktiga städare hos oss.
En del upplever oss nog som kräsna när det kommer till rekrytering, men hur viktigt är det inte med rätt personal? Utöver att hitta rätt person att passa in som personal hos oss så försöker vi inrikta oss en hel del extra på kvalitet när vi utför våra städningar, samt att ha en hög nivå av servicemindedhet.

All personal;


- Har högt kunnande inom sitt område

- Uppträder på ett trevligt sätt

- Är ostraffade
- Är anslutna till kollektivavtal

- Kommunicerar på svenska

- Har skrivit under sekretessavtal

Att anlita oss

När ni anlitar oss för städning hemma hos er eller på ert företag så kan ni fövänta er ett personligt bemötande där era behov ligger till grund för städningen. Vi vet att hemma hos er är just ert hem där vi kommer och städar. Våra medarbetare är noga utvalda och har skrivit under sekretessavtal för att stämma in på våra krav om tillförlitlighet gentemot er som kund. Behöver vi säga att vi är lika noggranna med städkvalitén? Sist men inte minst så ska det vara enkelt att anlita en städfirma. Hör av er så lägger vi tillsammans upp en plan och därefter påbörjar vi städningen, svårare än så är det inte.

Midcare AB
bottom of page